REMS CamScope Set 4,5-1 csővizsgáló kamera

Ingyen szállítjuk
Ár
REMS CamScope Set 4,5-1 csővizsgáló kamera Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Megrendelését ingyenesen házhoz szállítjuk az ország egész területére!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

178 237 Ft

Termék leírás

REMS CamScope Set 4,5-1 csővizsgáló kamera

Mobilis, kézi kamera-endoszkóp káblenélküli technikával a költségkímélő vizsgálatokhoz és analízisekhez a megsérült, nehezen hozzáférhető helyeken, mint az üregek, csatornák, csövek stb.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok REMS CamScope Set 4,5-1 csővizsgáló kamera A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A REMS CamScope Set 4,5-1 csővizsgáló kamera az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Videók

A képek és videófelvételek dokumentációja a MicroSD kártyán. Kézi szerszám 4 elemmel 1,5 V, AA, LR6, 3,5 TFT-LCD, MicroSD kártyával, USB kapcsolódással, Video PAL/NTSC csatlakoztatás, integrált akkumulátorral Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. MicroSD kártya 2 GB. A hálózati kapcsolódás/töltő Li-Ion 100-240 V, 50-60 Hz, 9 W, az ellenörző egységhez. USB kábel, videó kábel. Stabil kofferben.

Készlet tartalma:

  • Color kamera kábelszett 4,5-1
  • színes kamera 4,5mm átmérő
  • 320x240 pixel felbontás
  • szabályozható fehér fénnyel LED-ek és fix fókusz funkció
  • 1 m hajlítható tolókábel
Cikkszám
REMS-175112
Súly
0.14 kg
További REMS termékek

Kapcsolódó termékek Összes