Szénmonoxid érzékelő

Használja a részletes szűrőt:

Részletes kereső megnyitása
- Ft
Alapértelmezett
Legnépszerűbb elöl
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Legújabb elöl
Név szerint
1-10 termék. összesen: 10
Akciós bruttó ár: Honeywell XC100D szénmonoxid érzékelő Ft
Régi ár: 19 670 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Honeywell XC70 szénmonoxid érzékelő Ft
Régi ár: 13 569 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Honeywell XC100 szénmonoxid érzékelő Ft
Régi ár: 17 194 Ft
Azonnal elvihető
Akció

Használja a részletes szűrőt:

Részletes kereső megnyitása
- Ft
Alapértelmezett
Legnépszerűbb elöl
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Legújabb elöl
Név szerint

A szénmonoxid szintelen szagtalan gáz ,mely a tüzelőberendezések helytelen üzemelésekor keletkezik, ilyenkor veszélyes mértékben felgyülhet a szénmonoxid a lakásban. Megelőzhető a baleset a berendezések rendszeres karbantartásával és szénmonoxid érzékelő felszerelésével.

Szénmonoxid érzékelő biztonságot ad a családjának, egyszerűen és olcsón. Vezeték felszerelése nélkül, házilag könnyedén elhelyezhető, minőségi, márkás Honeywell szénmonoxid érzékelő önellenörző funkcióval a hosszútávú biztonság jegyében.

Akciós szénmonoxid érzékelő a Ventilnél ! Szénmonoxid érzékelők nagy választéka: Honeywell szénmonoxid érzékelő. Válasszon akciós, márkás Honeywell szénmonoxid érzékelőt!

Kínálatunkban megtalálható a Honeywell szénmonoxid érzékelőinek legújabb fejlesztésű típusai a Honeywell XC70, XC100, XC100D ( A Honeywell H450EN szénmonoxid érzékelő utódja), mely garantálja nyugodt álmát szeretteinek.

 Egy apró kis riasztó szerkezettel, mely képes érzékelni nemcsak a szénmonoxid gázt, hanem a visszaáramló füstgázt, de a szivárgó földgázt is képes kiszűrni, megelőzhető a tragédia ! A maximális biztonság érdekében rendszeres időközönként cserélni kell minden szénmonoxid érzékelő berendezést, mert a bennük lévő érzékelő elhasználódik.A Honeywell szénmonoxid érzékelőire egyedülállóan 7 illetve 10 év élettartam garancia jár.

Törődjön szeretteivel, szereltessen fel szénmonoxid érzékelőt!

Szénmonoxid érzékelő, szénmonoxid érzékelők a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.