Törölközőszárító radiátor

Használja a részletes szűrőt:

Részletes kereső megnyitása
-
- W
Alapértelmezett
Legnépszerűbb elöl
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Legújabb elöl
Név szerint
1-12 termék. összesen: 422
Akciós bruttó ár: Silver 400X1000 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 23 540 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X1000 mm egyenes törölközőszárító radiátor króm Ft
Régi ár: 30 074 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 400X1000 mm íves törölközőszárító radiátor króm Ft
Régi ár: 28 107 Ft
Már csak 1 db
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 500X1000 mm íves törölközőszárító radiátor króm Ft
Régi ár: 29 660 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 400X1600 mm íves törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 25 010 Ft
Már csak 1 db
Akció
Akció

További alkategóriák:

Használja a részletes szűrőt:

Részletes kereső megnyitása
-
- W
Alapértelmezett
Legnépszerűbb elöl
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Legújabb elöl
Név szerint

Törölközőszárító radiátor - praktikus és esztétikus

A törölközőszárító radiátor ugyanolyan módon működik, mint egy hagyományos radiátor, a fűtési rendszer vize kering benne és az fűti. A fűtési idényen kívül - tavasszal és ősszel - elektromos fűtőpatronnal a rendszertől függetlenül lehetséges csak ezt az egy radiátort fűteni. A jó hőleadó képesség mellett esztétikus is. Alkalmazási területek: fürdőszobák, WC-k, konyhák. A törölközőszárító radiátorok egyenes és íves kivitelben is készülnek. A radiátor és lapradiátor a legolcsóbb hőleadó. Az acéllemez lapradiátor kis helyigénye és kedvező ár érték aránya miatt népszerű. Könnyű méretezhetőség, széles méretválaszték, egyszerű szabályozhatóság jellemzi. Az alumínium radiátorok korrózió állóságuk és esztétikájuk miatt kedveltek. A radiátorok és törölköző szárító hőleadók élettartamát több dolog is befolyásolja. Leginkább az alkalmazott alapanyagok számítanak, mert különböző hővezető képességükkel befolyásolják a hatásfokot, de a fűtési rendszeren elvégzett beavatkozások szakszerűsége és száma, illetve a kedvező vagy kedvezőtlen üzemeltetés is befolyásolják a tartósságot.

BRH Angelit törölközőszárító radiátor

A BRH Angelit kiemelkedő minőségű MAGYAR TERMÉK, melyre a gyártó 5 év gyári garanciát vállal. A modern gyártási technológia teszi lehetővé, hogy ilyen minőségben készülhessenek a BRH Angelit törölközőszárító radiátorok. Méltán az egyik legkedveltebb, és legkeresettebb márka a magyar piacon. A legtöbb lakásban, ez a leggyakoribb magyar termék országunkban. Kétféle kivitelben érhető el, melyek az egyenes-, és az íves BRH Angelit törölközőszárító radiátor. Széles méretválasztékkal rendelkezik, így biztosan megtalálja a megfelelő törölközőszárító radiátor méretet. Természetesen ezen radiátorok is felszerelhetőek elektromos fűtőpatronnal, így fűtési szezonon kívül is használhatóak, kellemes hőmérsékletet tarthatunk fürdőszobánkban, és szárazon tarthatjuk törölközőinket. Kérjük tekintse meg BRH Angelit törölközőszárító radiátor kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelő típust és méretet. Tovább...

Concept törölközőszárító radiátor - Széles méretválaszték és minőség

Fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak. A fürdőkádon, a zuhanykabinon és a mosdón kívül itt kap helyet a törülközőszárító csőradiátor is. Nem csak esztétikai érzékünknek szép egy törülközőszárító csőradiátor, hanem fűti a helyiséget és nem utolsó sorban szárazon tartja a törülközőket, így megakadályozva a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását. Abban az esetben , ha nagyobb méretű a fürdőszoba, csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhat a csőradiátor, melyet kombinálhatunk padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel. A csőradiátorokat üzemeltethetjük a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével, illetve a kettő kombinációjával, melynek eredményeképp fűtési idényben a központi fűtési rendszer részeként, fűtési szezonon kívül az elektromos fűtőbetét segítségével üzemel. 5 év garancia.  Tovább...

Dunaferr Bossa törölközöszárító radiátor - Magyar prémium minőség

A Dunaferr Bossa csőradiátor család tagjai a modern belsőépítészeti igényeknek megfelelő fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok. A Dunaferr Bossa csőradiátorok letisztult formavilága széles körben megoldást jelent a fogyasztói igények kielégítésére. A radiátorok kiváló minőségének záloga a több évtizedes gyártási tapasztalat. A termékcsalád minősége 10 év garancia biztosítását teszi lehetővé a beépítési és üzemeltetési útmutató előírásainak betartása mellett. Tovább...

KORALUX törölközőszárító radiátorok elérhető áron

A KORALUX törölközőszárító radiátorok fürdőszobák, WC-k, konyhák és egyéb közüzemi terek kifűtésére tervezték. Az alapos tervezésnek köszönhetően be lehet építeni bármely fűtési rendszerekbe, mind a gravitációs, mind a zárt rendszerekbe. Egyenes és íves kivitelben sok szinte bármely méret elérhető, hagyományos kivitelben, középső kötéssel és beépített fűtőpatronnal is kaphatóak. 10 év garancia, azonnal raktárról. Tovább...

Törölközőszárító radiátor, törölközőszárító radiátorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Silver törölközőszárító radiátor

Silver törölközőszárító radiátor

Az acéllemez radiátorok nagy sikerére való tekintettel a Sivler megkezdte a törölközőszárító radiátorok forgalmazását. A kimagasló minőséget, és a tökéletes ár/érték arányt megtartva gyártják a Silver törölközőszárító radiátorok mindegyikét. Ha Önnek fontos a fürdőszobája, és annak minden elemére odafigyel, akkor válassza a Silver törölközőszárító radiátor termékcsaládot. A hagyományos fehér mellett, a króm kialakítású törölközőszárító radiátorok is elérhetőek, így választhat az ízlésének megfelelően. A széles méretválaszték pedig garancia arra, hogy meg fogja találni az Önnek megfelelő Silver törölközőszárító radiátor méretet. A Silver fehér törölközőszárító radiátor 5 év, a Silver króm törölközőszárító radiátor pedig 3 garanciával kerül forgalomba.

Silver törölközőszárító radiátor

Dunaferr törölközőszárító radiátor

Dunaferr törölközőszárító radiátor

A Dunaferr törölközőszárítós radiátorok egy minőségibb, magasabb árfekvésű kategóriát képviselnek. A Dunaferr termékskáláján egyenes és íves kivitelben elérhető a kis 800x400 mm-től egészen a nagy 1800x800-as méretig széles választékban. A Dunaferr törölközőszárító radiátor megfelelő választás annak aki az igényességet és a minőséget teszi előtérbe. Dunaferr törölközőszárítós radiátorok kedvező áron, raktárról azonnal, 10 év garanciával.

Dunaferr törölközőszárító radiátor, Dunaferr törölközőszárító radiátorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Dunaferr törölközőszárító radiátor

BRH angelit törölközőszárító radiátor

BRH angelit törölközőszárító radiátor

BRH Angelit - Elegancia és kedvező ár

A BRH Angelit törölközőszárító radiátor elegáns választás bármilyen fürdőszobába is kerül beszerelésre. Minőségi "négyzetes" profiljának és sűrű bordázatának köszönhetően a BRH Angelit radiátor az egyik legkeresettebb törölközőszárító radiátor jelenleg a piacon. Csak a járatos 500-as illetve 600-as kötéstávolságban elérhető méretválaszték tökéletesen kielégíti az átlag fürdőszobák igényeit. 770mm-es magasságtól egészen 1770mm-ig egyenes és íves kivitelben kapható. A BRH Angelit törölközőszárító radiátor estében a gyártó 5 év garanciát vállal a termékre, mely európai szabványoknak teljes egészében megfelelő, magyar termék!

BRH Angelit törölközőszárító radiátor, BRH Angelit törölközőszárító radiátorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

BRH angelit törölközőszárító radiátor

Sanica törölközőszárító radiátor

Sanica törölközőszárító radiátor

Sanica törölközőszárítós radiátorok magas minőségüknek és formatervezésüknek köszönhetően ideális választás fürdőszobájába. Az elegáns fehér szín mellett a modern megjelenésű fényes krómozott kivitelben is rendelhető. Sanica csőradiátorok termékpalettájában megtalálhatóak egyenes és íves modellek is. A széles méretválasztékban megtalálhatóak a 300mm szélességtől a 700mm széles fűtőtestek is. A radiátor központi fűtési rendszerhez csatlakoztathatható, és/vagy elektromos fűtőbetéttel is használható. Kedvező ár-érték arány!

Sanica törölközőszárító radiátor

Vogel & Noot törölközőszárító radiátor

Vogel & Noot törölközőszárító radiátor
Vogel & Noot törölközőszárító radiátor

Koralux törölközőszárító radiátor

Koralux törölközőszárító radiátor

A KORALUX törölközőszárítós radiátorok az igényeket teljesen kielégítik minden célcsoport számára. Íves és egyenes kivitelben, M-es kötéssel is kaphatóak és akár a beépített fűtöpatronos változat is elérhető! Koralux akciós törölközőszárítós radiátorok azonnal raktárról, 5 év garanciával!

Koralux törölközőszárító radiátor, Koralux törölközőszárító radiátorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Koralux törölközőszárító radiátor

Concept törölközőszárító radiátor

Concept törölközőszárító radiátor

Minden elképzelhető méretben, kimagasló minőségben - Concept

Concept törölközőszárító radiátorok kiváló minőségű acélból készítve. A Concept radiátor könnyen a központi rendszerhez csatlakoztathatható, és elektromos fűtőbetéttel is használható. Concept törölközőszárító radiátor kedvező áron! Concept törölközőszárító radiátor kiemelkedően jó áron és minőségben, 5 év garanciával!

Concept törölközőszárító radiátor, Concept törölközőszárító radiátorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Concept törölközőszárító radiátor