Fali és mobil fűtő készülék

Használja a részletes szűrőt:

Részletes kereső megnyitása
- kW
- Ft
Alapértelmezett
Legnépszerűbb elöl
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Legújabb elöl
Név szerint
1-1 termék. összesen: 1

Használja a részletes szűrőt:

Részletes kereső megnyitása
- kW
- Ft
Alapértelmezett
Legnépszerűbb elöl
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Legújabb elöl
Név szerint

A gázüzemű fali és fűtőkészülékek előnyei közé tartozik hogy a piezoelektromos gyújtás könnyű kezelhetőséget biztosít és hogy a készülék mélysége kb. 200 mm-rel kisebb, mint az azonos teljesítményű konvektoroké. Beépítésük egyszerű, gyors és gazdaságos. Kerámiabetétes égőcsővel, zománcozott acéllemez hőhasznosítóval készülnek. Jó minőség, alacsony ár, és hosszú élettartam jellemzi.

A fali fűtő készülékek hasonlóan a kéményes konvektorhoz az égéshez szükséges oxigét a helyiség légteréből veszik. A konvektor a hőt első sorban sugárzásos hőátadással adja le. Kis teljesítményük miatt első sorban fürdőszobákban alkalmazták.

A mobil fűtő készülékek nemcsak az égéshez szükséges oxigént nyerik a lakótérből, hanem az égésterméket is oda áramoltatják. Ez a fűtési mód ideiglenes jelleggel, kiegészítésként alkalmazható, de így is a fejfájás elkerülése miatt gyakori szellőztetésre van szükség. Hosszú távon az egészségre káros lehet, különös odafigyelést igényel a mobil gáz fűtőkészülékek alkalmazása.

FÉG FK25 fali fűtő

FÉG FK25 fali fűtő konvektor

Fali és mobil fűtő készülék, fali és mobil fűtő készülékek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.