Rólunk mondták

Bene László
"Az áruház nagy választékú készletéről korrekt, pontos műszaki tájékoztatást kaptam, így sikerült kiválasztani, megrendelni a számomra megfelelő terméket. 
Megrendelésemet még aznap visszaigazolták, másnap át is vehettem. 
A bolti átvételnél tapasztaltam, hogy egy jól felkészült, udvarias, készséges kiszolgálói csoport áll a vevők szolgálatára."


dr. Kovács Imre
"Termosztátokat és szén-monoxid érzékelőt vásároltam, amikről részletes leírást olvashattam és akciósan vásároltam. A megrendelés egyszerű, a kiszállítás határidőn belül történt. Amit ígértek, korrekt módon teljesítették."


Edina Knis
"Kedves Ventil Épületgépészet! A mai napon a párom átvette a nyereményt és nagyon szépen köszönöm még egyszer! :)"


Fülöp Sándorné
"Segítőkész eladók! Már többször vásároltam a Lehel Ventil-nél."


Név nélkül
"Nagyon jó a tapasztalatom. Én akkor csak egy apróságot rendeltem személyes átvétellel, de a boltban megkérdezték, hogy a felszereléssel, beüzemeléssel kapcsolatban kérek-e segítséget, minden szükséges anyag rendelkezésre áll. Profi szemlélet, kiszolgálás."


Horváth Hajnalka
"A nyeremény termosztát! Nagyon köszönöm, Ventil!" - fotóval bizonyítva az átvételről


Lévai Tamásné
"A megrendelésemet követően módosításra volt szükség, mert végül két terméket választottam. Nagyon korrekten és segítőkészen teljesítették a kérésemet. A megrendelést követően rendben megkaptam mindkét terméket."


Vilmos Vavra
"Egy színvonalas üzlet, ahol hétvégén is tudsz vásárolni kedvező árakon."


Andrea
"Telefonos érdeklődésemre szakszerű útbaigazítást kaptam a keresett termékről, internetes oldalukon könnyen tájékozódtam, a rendelés menete egyszerű volt. A személyes átvétel miatt telefonon egyeztettem az áru megvásárlásának időpontjáról. Az adott időben az áru ott volt a raktáron, a helyszínen fizettem, nem kellett interneten utalni előre. 
A tájékoztatás és kiszolgálás profi és udvarias volt. Teljes mértékben elégedett vagyok az üzlettel, jó szívvel ajánlom másoknak is."


János Menyhért
"Korrekt kiszolgálás, segítőkészek!"


Élő Gyula
"Rendkívül udvarias eladóval beszéltem, és ami a legjobban tetszett, hogy amit rendeltem termék gyári hibás volt, telefonálás után másnapra kezemben volt az új! Gratulálok!"


Klima Dunai
"Ajánlom Őket mindenkinek!!"


Név nélkül
"Az ügyfélszolgálattal történt egyeztetés után, az interneten a megrendelőlapot pár perc alatt kitöltöttem, és ezzel a rendelés megtörtént. 3 napon belül sértetlenül, időben a kívánt terméket megkaptuk. Nekünk ez volt a legolcsóbb, legkényelmesebb megoldás."


Konszki Lászlóné
"Nagyon hasznos!"


Nagyné Marika
"Csak pozitív tapasztalatom volt. Nagyon készséges, vevőbarát alkalmazottakkal kerültem kapcsolatba. Máskor is szívesen vásárolok Önöktől."


Strelli József
"Ezzel is csak dolgozni kell. Igaz jobban mintegy noném kütyüvel." – A Makita nyereményjátékunkról


Gábor Muhari
"Korrekt, segítőkész kiszolgálás."


emagdi
"Minden rendben zajlott, a webáruházban megrendeltem a terméket, másnap visszaigazolták a rendelésem, és mehettem érte. A boltban a termék átadása és a fizetés gyors és gördülékeny volt, mindennel elégedett vagyok."


Robert Farkas
"Ez tényleg hasznos ajánlom mindenkinek!"


Elmini K.
"Pontosan azt kaptam, amit vártam. Gyors, pontos, udvarias az ügyfélszolgálatuk, (még arra is felhívták a figyelmemet, hogy üzembe helyezés előtt olvassam el a használati utasítást : ) ) a termék az, amit ígértek."


Pepo
"Minden rendben zajlott, rendelés után visszajeleztek emailban, majd két nap múlva hozta a futár a megrendelt terméket! Mindenkinek bátran ajánlom! Pontos , precíz, megbízható webáruház!"


Molnár Attila
"A Ventil Épületgépészet netboltja nagyon jó, használható. A kollégák telefonon keresztül is nagyon segítőkészek voltak."


Szép Norbert
"Udvarias, gyors kiszolgálás, és felkészült eladók, csak javasolni tudom mindenkinek!"


Horváth Balázs
"Átlátható honlap, elegendő információval, Ha előbb találok rá mást is vásároltam volna, jobb áron volt, mint amiért vettem máshol. Szállítás rendben, időben a megbeszéltek szerint érkezett."


Fülöp Sándorné
"Segitőkész eladókkal találkoztam a VENTIL-nél na és persze vásároltam is."


Név nélkül
"A megrendelés utáni napon értesítettek a várható szállításról. Egy alkalommal e-mailben érdeklődtem, hogy áll a megrendelésem. A kérdésemre egy-két órán belül megnyugtató választ kaptam. A bolt tartotta magát az ígért szállítási határidőhöz. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek!"


Spuri Gyorsvillany
"Mindenkinek ajánlott, akinek gázfűtése van..."


Gabi
"Egy bojlert rendeltem tőlük, épp nem volt raktáron, de ahogy beérkezett azonnal küldték. Az akció utolsó napján rendeltem, és bár nem volt készleten, később mégis akciós áron kaptam meg. Ha egy boltban személyesen vásárolok, ilyen nincs. Ha aznap elfogyott, másnap már emelt áron vehetem meg. Ez abszolút pozitívan ért : )"


"Teljes mértékben megvagyok elégedve a bolt munkatársaival, és a kiszállítással."


Rudolf Fórika
"Mindenkinek ajánlom! Pontos, precíz!"


Takács Marcell
"Egyszer rendeltem eddig a boltból, minden simán ment. Az "ügyintézés" gyors volt, az e-mailekre gyorsan válaszoltak tisztelettudó "hangnemben" ami nekem fontos. Köszönöm szépen."


Robert Albecker
"Nagyon jo bolt,jo a kiszolgálás gyors házhoz szállítás,már kettő darab villanybojlert vásároltam."


József Schwartz
"Nem csak a gép de a kiszolgálás is mindig PROFI!"


H. Zsolt
"Az ügyfélszolgálat munkája nagyon jó. Korrekt tájékoztatást, segítőkészséget tapasztaltam. A megrendelést a beígért időn belül szállították. Udvarias kiszolgálást tapasztaltam a az ügyfélszolgálat és futárszolgálat részéről is. Én megvoltam elégedve a szolgáltatás színvonalával."


Miklós Király
"Valóban Pest egyik legjobb üzlete....ha nem a legjobb! :P"


Minden kedves vásárlónknak köszönjük a visszajelzéseket!