REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos 4"-ig

Online ár
REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos  4"-ig Ft (Bruttó ár)
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Megrendelését ingyenesen házhoz szállítjuk az ország egész területére!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Nem átvehető
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Gyakran vásárolják együtt

Termék leírás

REMS Magnum elektromos menetvágó gép 4"-ig

Robusztus, kompakt, nagyteljesítményű gép menetvágásra, darabolásra, sorjamentesítésre, karmantyú menetvágásra, görgős hornyolásra. Installáláshoz, fémmegmunkáló kézműipar, ipar számára. Az építési helyszínen és a műhelyben.
 
Csőmenet  (1/16) ½ – 4”, 16 – 63 mm
Csapmenet  (6) 20 – 60 mm, ½ – 2 ”
 
Csőhornyolás a REMS
 
görgős hornyoló berendezéssel   NA 25 – 200 (300)1 – 8” (12”)
 
REMS Magnum – A szupergép 4”-ig!
Kiemelkedően tiszta menetek 4”-ig a 4” 6 vágóbetétnek köszönhetően.
 
Működési elv: Forgó anyag – álló szerszámok.
 
REMS Magnum elektromos menetvágó gép 4"-ig felépítése
 
Robusztus, kompakt, az építési helyszínnek megfelelő konstrukció. Kedvező méretek, kedvező súly, pl. a REMS Magnum 4000 L-T csak 81 kg. Nagyméretű munka- és forgácstér.
 
Kivitelek:
 
–  L-T könnyű kivitel, levehető, nagyméretű olajteknővel és forgácstartóval.
–  T kivitel, integrált, még nagyobb olajteknővel, és forgácstartóval. 
 
A munkapad számára
 
Alváz, vagy mozgatható alváz anyaglerakóval, tartozékként az egyszerű szállítás érdekében, optimális munkavégzési magasság és stabil munkaállás.
 
REMS Magnum elektromos menetvágó gép 4"-ig meghajtása
 
Rendkívül nagy, erőteljes és gyors, pl. az R 2 menet 15 sec-on belül. Egyáltalán nem kíván karbantartást, zárt olajfürdőben futó hajtómű. 3 nagy teljesítményű motor közül választhatunk:
 
–  Átütés biztos univerzális motor, 1700 W, Túlterhelés védelem. Orsó fordulatszám 23 min­1.
–  Átkapcsolható pólusú kondenzátoros motor, 2100 W, Túlterhelés védelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min­1, teljes terhelés alatt is. Nagyon halk működés.
–  Átkapcsolható pólusú háromfázisú motor, 2000 W, Túlterhelés védelem. 2 orsófordulatszám 52 és 20 min­1, terhelés alatt is. Nagyon halk működés.
 
A munkának megfelelő biztonsági lábkapcsoló vész kikapcsolóval, 2-fokozatú, ezért a munkavégzés alatt a teljes kapacitással terhelhető.
 
Befogótokmány
 
Bevált gyorsbefogós - ütőtokmány, önmeghúzós. A cső átcsúszása nem lehetséges. A befogó tokmány és a központosító tokmány közötti nagy távolság biztosítja a hosszú csövek biztonságos befogását. Hátsó központosító tokmány az anyag beszabályozásához. Automatikus kenőanyaghűtés Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyag szivattyú. Az optimalizált, sokoldalú vágóanyag betáplálás a menetvágófejen keresztül, közvetlenül a vágóhelyhez, garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor hosszabb élettartamát.
 
Univerzális – automatikus vágófej
 
Csak egy darab 1/16 – 2” és 2½ – 4” univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez, a hosszú menethez is; automatikusan nyíló a menethossz automatikával, kúpos menetek számára. A 6 db 2½ – 4” vágóbetét előnyösen hat a vágóerőnek a csövön történő eloszlására, ezáltal körkörös, és tiszta menetek keletkeznek. A menet-méretek gyors, egyszerű beállítása. Áttekinthető menet méretskála. A vágóbetétek gyors, egyszerű cseréje a vágóbetét-tartóban lévő ugratós pozícionáló következtében.
 
Vágóbetétek
 
A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geometriájuk által szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.
 
Csődaraboló
 
Központosító. Kovácsolt acélból készült stabil kengyel. Ergonómikus, széles kézi fogantyú az orsó erőteljes beállításához. A bevált, szívós REMS vágóbetétacélból készült speciális edzésű metszőkerék hosszú élettartósságot garantál.
 
Belső cső-sorjamentesítő
 
Stabil, könnyen kezelhető sorjamentesítő berendezés, változtatható sorjamen tesítő pozícióval. A speciális edzésű és speciális kiképzésű sorjamentesítő penge könnyű sorjamentesítést és extrém hosszú élettartamot garantál. 2-élű az optimális forgács-folyam érdekében különösen kis csőméretek esetén.
 
Szerszámkészletek
 
2½ – 4”-ra és ¼ – 2”-ra egy-egy komplett, a mindenkori vágási tartományhoz hozzáillesztett univerzális, automatikus vágófejjel, csődarabolóval, belső cső-sorjamentesítő berendezéssel, szorítókarral rendelkező szerszámkészlet.
Menetvágó anyagok
 
Sanitol és REMS speciál. Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szűkségesek.
 
Karmantyú menetvágás
 
Célszerűen az automatikus belső befogású REMS Nippelfix ½ – 4”-el, vagy a kézi belső befogású ⅜ – 2” REMS karmantyú befogókkal. 
 
Anyagmegtámasztók
 
Állítható magasságú anyagmegtámasztók, REMS Herkules és REMS Herkules Y 
 
REMS Görgős hornyoló berendezés
 
Robusztus, kompakt görgős hornyoló berendezés olaj-hidraulikus előtolással, csöves tengelykapcsoló rendszerek csöveinek hornyolásához NA 25–200 (300), 
Cikkszám
REMS-380444
Súly
81.00 kg
További REMS termékek