FÉG Econ 26F kondenzációs fűtő gázkazán 24 kW EU-ErP

A
Ingyen szállítjuk Akció
Akciós ár:
FÉG Econ 26F kondenzációs fűtő gázkazán 24 kW EU-ErP Ft (Bruttó ár)
Az akciós ár 2018. július 16-ig érvényes!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Megrendelését ingyenesen házhoz szállítjuk az ország egész területére!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
 • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
 • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
 • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

FÉG Econ 26F kondenzációs fűtő gázkazán 24 kW EU-ERP

FÉG 2008-ban a jogelőd megvásárlásával újraindította a gázkészülék gyártást. Mára a FÉG az átfolyós rendszerű vízmelegítők és fűtő készülékek tekintetében az ország legjelentősebb gyártója lett. Az országban jelenleg is működő számos FÉG Econ gázkészülék bizonyítja a termékek tartósságát, megbízhatóságát és minőségét. A FÉG Econ gázkészülékek és modulációs kazánok már nemcsak Magyarországon, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek. Energia hatékonyságát a fordulatszám szabályozott Honeywell ventilátornak és Wilo keringető szivattyúnak köszönheti. Működés közben csendes, ritkán igényel szervizelés, egyszerű a karbantartása és könnyen kezelhető. Magas hatásfokú aluminium-magnézium-szilícium (Al-Mg-Si) ötvözetű primer hőcserélővel. Automatikus az öndiagnosztika és a hibajelzés a biztonságos működés érdekében.

 

1891. február 24. - Megalakult a Fegyver- és Gépgyár Részvénytársaság a mai Soroksári út 158-as telkén. Kezdetben a fegyverekkel egy időben szerszámgépeket, marógépeket is gyártott a Fég. Jó minőségű véső- és emelőgépeket, szerszámokat bocsátott ki a gyár, a háború után a katonai fegyvergyártás leállítása miatt, csak a civil termékeket állították elő, melyeknek köre kibővült konyhai mérlegekkel, körzőkészletekkel. 1935. November, egyesült a Lámpagyárral. Lámpák, csillárok edények gyártása mellett egyre több gázkészülék is készült. (FÉG Econ 26F kondenzációs fűtő gázkazán) A gáz új energiaforrásként megjelenik a háztartásokban, megkezdődik a gáztűzhelyek, valamint a gázüzemű vízmelegítők előállítása. 1970-es évek - Felgyorsul a különböző gázkészülékek gyártása. Megkezdődött az átfolyó rendszerű vízmelegítők, lakásfűtő készülékek – konvektorok, cirkókészülékek, valamint a kombinált lakásfűtő és vízmelegítő készülékek gyártása (FÉG Econ 26F kondenzációs fűtő gázkazán). 2008-ban a VA-RA Kft. megvásárolja a FÉG típusú fali kazánok és átfolyós vízmelegítők gyártástechnológiáját, a gyártó-gépsorokat és a FÉG márkanevet. Ebből lesz a VARA-FÉG kft. A magyar, tartósságról és megbízhatóságról híres Fég termékek gyártása szakmai befektető kezébe került, hiszen a VA-RA Kft. is évtizedek óta gázkészülékekhez gyárt hőcserélőket. Az új társaság, a VARA-FÉG Kft. folytatja a keresett és bevált kazánok és vízmelegítők gyártását, mint például a FÉG Econ 26F kondenzációs fűtő gázkazán. A makói gyáregységben az évek folyamán lassan megszűnt a fegyvergyártás, ma már Makón csak vízmelegítők, lakásfűtő készülékek, hőcserélők és modulkazánok készülnek.

A FÉG- típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

Műszaki jellemzők

 • ""A"" osztály
 • Ionizációs lángőr
 • IP44 villamos védettség
 • Feszültség felvétel (V/Hz): 230/50
 • Villamos teljesítmény: 75 W
 • Névleges teljesítmény: 26,6 kW
 • Névleges hatásfok (50/30 oC): 107 %
 • Folyamatos láng moduláció
 • Mag x Szél x Mély: 810 x 470 x 350
 • Súly: 45 kg
Cikkszám
FEG-Econ 26F
Súly
45.00 kg
További Varafég termékek

Kapcsolódó termékek Összes